خانواده‌ی مــهــرطه و تیم مددکاری در روزهای کرونا

دختران مــهــرطه با همکاری تیم مددکاری یاد می‌گیرند که چطور می‌توانند در شرایط بحرانی، با همسالان خود همدلی کنند و سطح اضطراب خود و دیگران را کاهش دهند.

خانواده مهرطه و تیم مددکاری در روزهای کرونا

در روزهای پراضطراب شیوع ویروس کرونا و مواجهه با آن؛ خانواده‌ی مــهــرطه مانند هر خانواده‌ی دغدغه‌مند دیگر، نگران شرایط روحی و استرس‌های حاکم بر فضای زندگی دختران خود بوده است.

مددکاران مــهــرطه با آموزش‌های لازم جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، سعی در کاهش اضطراب و استرس ناشی از همه‌گیری ویروس در بین کودکان و نوجوانان این مرکز دارند.

نقش تیم مددکاری مــهــرطه در روزهای پاندمی

تیم مددکاری مــهــرطه، سعی در ایجاد شرایط مناسب دارند و درحال یافتن راهکارهای اجرایی برای عبور از این دوران پراضطراب هستند. تمام تلاش مددکاری در راستای کاهش فشارهای موجود بر روی دختران تحت سرپرست و ایجاد فضای آرام و بدون تنش به کار رفته است.

گفت‌وگوی همدلانه با دختران

در تمام این دوران مددکاران سعی کرده‌اند تا با دختران مــهــرطه به تناسب سن و شرایط روحی-روانی، گفتگو داشته باشند و آنان را به بیان استرس‌ها و نیازهای خود تشویق کنند. گفتگوی هرروزه با دختران فضایی همدلانه ایجاد می‌کند تا مددکاران به‌طور مدام از نگرانی‌های آنان باخبر باشند، شایعات در ارتباط با بیماری کرونا را با همدیگر تشخیص داده و به‌طور شفاف از اخبار صحیح اطلاع پیدا کنند.

اضطراب و راه‌های روبه‌رو شدن با آن

مددکاران سعی می‌کنند تا کودکان و نوجوانانِ خانه‌های ارغوان و اقاقیا را با مفهوم اضطراب آشنا کنند و برای آن‌ها طبیعی بودن این احساس و راه‌های روبه‌رو شدن با آن را توضیح دهند. دختران مــهــرطه با همکاری مددکاران یاد می‌گیرند که چطور می‌توانند در شرایط بحرانی، با همسالان خود همدلی کنند و سطح اضطراب خود و دیگران را کاهش دهند.

آموزش پروتکل‌های بهداشتی توسط تیم مددکاری به فرزندان

آگاهی‌رسانی مستمر درمورد سلامتی و آموزش راهکارهای بهداشتی و مراقبت‌های فردی برای دختران مانند شست‌وشوی مکرر دست‌ها، رعایت حریم و فاصله‌ی فردی با دیگران و… از اقدامات روتین و مداوم مددکاری است.

وقت طلاست

برنامه‌های درسی و تفریحی همراه با فعالیت‌های بدنی و ورزشی، توسط واحد مددکاری برای دختران در سنین مختلف پیشنهاد شده و در ساعات مقرر انجام می‌شود. برای این برنامه‌ریزی، ایده‌ی مددکاران استفاده از خلاقیت فردی بچه‌هاست. با توجه به فضای موجود، دختران به پیگیری فعالیت‌های آموزشی و خلق راهکارهای نوآورانه برای استفاده‌ی موثر از زمانِ ماندن در خانه، تشویق و ترغیب می‌شوند.

در خانه‌های ارغوان و اقاقیا، مسیر عبور از بحران در کنار مددکاران دلسوز، مسیری روشن و پرامید است.


این مطلب را به اشتراک بگذارید