روز علوم آزمایشگاهی مبارک

روز علوم آزمایشگاهی بهانه‌ای‌ست تا به یاد آوریم زندگی بشر در سطح مولکولی و زیر میکروسکوپ یک آزمایشگاه تشخیص طبی، با تلاش مستمر متخصصانی که نه دیده و نه شناخته‌ایم، گاه با بیم و امید ادامه می‌یابد.

علوم آزمایشگاهی

۳۰ فروردین روز تولد حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی‌ست.

حکیم اسماعیل جرجانی از اولین اساتید و دانشمندان ایرانی بود که در زمینه‌ی آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی تحقیق و فعالیت کرده است. این دانشمند ایرانی نسبت به مبانی علم ژنتیک کاملا آگاه بوده و با پیاده‌سازی علم ژنتیک مولکولی در ایران، فعالیت‌های آزمایشگاهی بسیاری را به ثمر رسانده است. بیش از ۸۰ درصد آثار حکیم جرجانی به زبان فارسی‌ست و در بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ دنیا برای تدریس مورد استفاده قرار می‌گیرد. پس‌ از ابن‌سینا، جرجانی اولین‌ طبیبی‌ست‌ که‌ کلیه‌ی‌ فصول‌ پزشکی‌ را مورد بحث و گفتگو‌ قرار داد و به ثبت رسانده است‌.

علوم آزمایشگاهی در تمام دنیا رشته‌ای کلیدی و تخصصی موثر است. برخی از افراد شاغل در این حوزه، برخورد مستقیم با محیط‌های میکروبی و ویروسی و نیز نمونه‌های بیماران مثبت دارند و در این شرایط پر ریسک به کار خود ادامه می‌دهند.

روز علوم آزمایشگاهی بهانه‌ای‌ست تا به یاد آوریم زندگی بشر در سطح ملکولی و زیر میکروسکوپ یک آزمایشگاه تشخیص طبی، با تلاش مستمر متخصصانی که نه دیده و نه شناخته‌ایم، گاه با بیم و امید ادامه می‌یابد.

موسسه‌ی نیکوکاری مــهــرطه، این روز را به همه‌ی تلاشگران و متخصصان متعهد تبریک گفته و خدمات باارزش نادیدنی و گاه فراموش‌شده‌ی آنان را ارج می‌نهد. همچنین خانواده‌ی مــهــرطه قدردان خدمات داوطلبین متخصص در شاخه‌های مختلف بهداشت و درمان، از جمله علوم آزمایشگاهی در تمام سال‌های فعالیت و حمایت از دختران بی‌سرپرست و بدسرپرست بوده است و این همراهی را نقطه‌ی عطفی در فعالیت‌های داوطلبانه‌ی مجموعه می‌داند.


این مطلب را به اشتراک بگذارید