راه‌های کسب درآمد موسسه‌های خیریه

موسسه‌های نیکوکاری مخارج بالایی را در تامین نیازها و زندگی روزمره‌ی افراد تحت سرپرستی خود متحمل می‌شوند. سوال این است که درآمد موسسه‌های خیریه چطور کسب می‌شود؟

درآمد خیریه ها

موسسات خیریه (به‌ویژه موسسات شبانه‌روزی نگهداری از افراد بی‌سرپرست، بدسرپرست و معلولان) مخارج بالایی را در تامین نیازها و زندگی روزمره‌ی افراد تحت سرپرستی خود متحمل می‌شوند. از این‌رو موسسات خیریه برای تامین مخارج خود اقداماتی را انجام می‌دهند تا بتوانند خدمات مناسب‌تری را به مددجویان خود ارائه دهند. 

از جمله این اقدامات تشویق مردم برای مشارکت در امور خیریه است. خیریه‌ها از طریق آشنا کردن اقشار مختلف مردم با فعالیت‌های خود، سعی می‌کنند آن‌ها را به همراهی ترغیب کند.

راه‌های کسب درآمد موسسه‌های خیریه

بازارچه‌های خیریه

 بازارچه‌های خیریه با فروش محصولات و آثار مددجویان، هم به تامین هزینه‌های موسسه‌ها کمک می‌کنند و هم شرایط اشتغال‌زایی رو به رشدی را برای مددجویان فراهم می‌نمایند. 

در فرآیند فروش بازارچه‌های خیریه وقتی محصولی مورد توجه مردم قرار می‌گیرد، سفارشات بیشتر می‌شود و حتی ممکن است مددجو را به کسب و کارهای مختلفی معرفی کنند که از پتانسیل و توانمندی او به‌طور بهینه‌تری استفاده شود. 

موسسه‌ی مــهــرطه نیز مانند بسیاری موسسات دیگر، پیش از شروع کرونا فعالیت پویا و مستمری در برگزاری بازارچه‌های خیریه داشت. در این بازارچه‌ها دست سازه‌ها و محصولات غذایی زنان سرپرست خانوار به فروش می‌رفت. درآمد حاصل از بازارچه‌ی مــهــر علاوه بر تامین زنان سرپرست خانوار، برای تامین هزینه‌های زندگی دختران مــهــرطه نیز استفاده می‌شد.

استفاده از فضای مجازی

در شرایط فعلی که به‌واسطه‌ی پاندمی کرونا امکان برگزاری بازارچه خیریه وجود ندارد، اهمیت و لزوم استفاده از فضای مجازی برای دریافت مشارکت‌های مردمی به‌صورت آنلاین، بیش از پیش دیده می‌شود. مردم از طریق درگاه‌های پرداخت آنلاین سایت‌ها می‌توانند در این شرایط پرچالش نیز همراه موسسات خیریه باشند.

درگاه پرداخت آنلاین مــهــرطه با عنوان مهرورزی آنلاین در راستای نیت‌های مختلف خیرین شامل:

پرداخت هزینه‌های جاری زندگی یک کودک، پرداخت نذورات یا فطریه، کمک هزینه زنان سرپرست خانوار، کمک هزینه‌ی تحصیل دختران مــهــرطه، کمک به ساخت و تجهیز و تحصیل در مدرسه‌ی مــهــرهامون و جیرفت و سیستان، هزینه‌ی تشکیل زندگی مستقل یا هزینه‌ی جهیزیه و… می‌شود. 

خانواده‌ی مــهــرطه در سال‌های سخت و پرچالش اخیر همواره از همراهی و حمایت خیرین برخوردار بوده است.

درآمد خیریه ها

قلک

قلک یکی از رایج‌ترین و شناخته‌شده‌ترین راه‌های کسب درآمد موسسه‌های خیریه است. وجود قلک خیریه در خانه و محل کار، یک یادآوری مدام و هر روزه برای مــهــرورزی به شمار می‌رود. نصب قلک‌های خیریه در اماکن عمومی مثل ایستگاه‌های مترو، بیمارستان‌ها، سازمان‌ها یا نمایشگاه‌ها؛ باعث می‌شود که عموم مردم هم از وجود موسسات خیریه اطلاع پیدا کنند و هم به کمک کردن و همراهی با این موسسات تشویق شوند.

قلک مــهــرطه به نام قلک مــهــر در دو مدل خانگی، برای تقسیم مــهــربانی در خانه‌های شما؛ و مدل شرکتی، برای قدم‌های خیر در راستای مسئولیت اجتماعی محیط کار شما طراحی شده است. 

سفارش و دریافت رایگان قلک‌های مــهــر، از دو طریق تکمیل فرم سفارش و تماس با موسسه مــهــرطه امکان‌پذیر است.

استند تسلیت

همه‌ی ما در طول زندگی خود بین دوستان و آشنایان، با از دست دادن عزیزی روبرو شده‌ایم و در آن زمان سعی سعی کرده‌ایم با حضور خود تسلی‌بخش دل بازماندگان باشیم. اما امروز به دلیل شیوع ویروس کرونا، امکان همدلی کردن از نزدیک با عزیزان‌مان میسر نیست. بنابراین فرستادن استند همدردی و لوح همدلی، می‌تواند جایگزین مناسبی برای نشان دادن احساس همدردی ما باشد.

استند و لوح همدلی موسسه‌ی مــهــرطه از طریق فرم درخواست آنلاین یا تلفنی قابلیت ثبت سفارش دارد. 

ایجاد کمپین‌های مردمی

یکی از موثرترین راه‌های کسب درآمد برای موسسه‌های نیکوکاری، ایجاد کمپین‌های مردمی‌ست. امروزه بیشتر موسسه‌های خیریه از طریق اینستاگرام، هشتگ‌ها و توییتر کمپین‌هایی را تشکیل می‌دهند. این کمپین‌ها با اهداف مشخصی ایجاد می‌شوند؛ مثل کمپین حمایت از بیماری‌های خاص، کمپین تامین هزینه‌های کودکان بی‌سرپرست و… . 

فعالیت‌های تهاتری

برخی از برندهای بزرگ و تاثیرگذار که در حوزه‌ی غذا، پوشاک و… فعالیت می‌کنند، یا فروشندگان جزء و صاحبان مشاغل، با تامین کالاهای مورد نیاز مددجویان ، در کم کردن فشار ناشی از هزینه‌ها به خیریه‌ها کمک می‌کنند. این فعالیت‌ها گاه در قالب مسئولیت‌های اجتماعی (CSR) در برندهای بزرگ و کوچک دنبال می‌شود.

همکاری ارگان‌ها و مراکز خدماتی با موسسه‌های نیکوکاری

دریافت خدمات با حذف هزینه‌ها نیز به‌نوعی باعث ذخیره‌سازی منابع مالی خیریه‌ها می‌شود. در موسسات نیکوکاری شبانه‌روزی نگهداری از کودکان بی‌سرپرست یا سالمندان، دریافت خدمات رایگان آموزشی مدارس، استفاده از خدمات رایگان کلینیک‌های پزشکی و تخصصی و… کمک زیادی به کاهش چالش‌های مالی مختلف و مخارج اساسی خواهد کرد.

حامیان مــهــرطه


این مطلب را به اشتراک بگذارید