پزشکان، حامیان سلامت و زندگی
اول شهریورماه مصادف با بزرگداشت ابوعلی سینا، روز پزشک نامیده شده است. پزشکان باعث امید و شادی و بهبود کیفیت زندگی میشوند.
پزشکان انسانهای شریفی هستند که با برطرف کردن و یا کم کردن مشکلات بیماران، باعث امید و شادی و بهبود کیفیت زندگی آنها میشوند.
در این میان پزشکانی بهصورت داوطلبانه برای مناطق محروم و موسسههای خیریه فعالیت میکنند. آنها از تخصص خود در جهت کمکرسانی به افراد کمبرخوردار، معلولین در آسایشگاهها و کودکان و نوجوانان ساکن در موسسههای شبانهروزی استفاده میکنند.
مراکز خیریه شبانهروزی به چه خدماتی در حوزهی درمان نیاز دارند؟
موسسات شبانهروزی خیریه که به نگهداری کودکان و نوجوانان بیسرپرست یا بدسرپرست میپردازند، علاوهبر نیازهای اولیه و ضروری روزانه مانند: خوراک، پوشاک و مواردی نظیر آموزش و فعالیتهای فوق برنامه؛ به پوشش خدمات بهداشتی و پزشکی نیز احتیاج دارند. این مراکز غیر از چکاپها و معاینات دورهای، با مسائلی از قبیل بیماریهای واگیردار و بیماریهای زمینهای در کودکان و نوجوانان تحت پوشش خود روبهرو هستند.
برخی خدمات درمانی مورد نیاز کودکان و نوجوانان در موسسههای خیریه شبانهروزی
- معاینات دورهای پزشکی
- دندانپزشکی
- چشمپزشکی
- خدمات آزمایشگاهی
- خدمات توانبخشی و گفتاردرمانی
- خدمات پزشکی بیماریهای زنان برای نوجوانان دختر
- خدمات روانپزشکی
و…
خدمات آنلاین پزشکی
اینروزها که ویروس کرونا دنیا را با شرایط پیچیده و دشواری روبرو کرده است و لازم است برای حفظ سلامت خود بیشتر در خانه بمانیم، میتوانیم برای رفع نیازهای درمانی خود از خدمات درمانی آنلاین استفاده کنیم. این خدمات شامل مشاورههای بالینی پزشکی، مشاورههای دارویی، رژیمهای سلامتی، تفسیر آزمایش، و حتی اعزام پزشک به محل یا منزل میشوند.
راهکارهای آنلاین پزشکی برای موسسههای خیریه
مراکز خدمات آنلاین پزشکی، میتوانند با پیوستن به موسسههای خیریه و ارائهی راهکارهای آنلاین در حوزههای مختلف مشاوره و درمان، گام مهمی در برآورده شدن نیاز افراد مددجو بردارند.
با توجه به حذف محدودیتهای مسافتی و دسترسی نسبی به سامانههای آنلاین، خدماترسانی حتی به دورافتادهترین و محرومترین مناطق نیز با راهکارهای آنلاین امکانپذیر است.